Контакт формулар

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Контакт информации

 Здружение за развој и иновации на библиотеки Инова Либ

Адреса:
ул. „Илинденска“ 1.б
2420, Радовиш
Република Македонија

Телефон: +389 70 227 917

Е-пошта: innovalib@gmail.com

Социјални мрежи