19-20 maj 2016 | Работилница -„Јавно застапување и лобирање на библиотекии“

Здружението за равој и иновации на библиотеки „ИНОВА ЛИБ“ во соработка со Библиотекарското здружение на Македонија имаат чест да Ве поканат на дводневна работилница наменета за директори на јавни библиотеки , претставници на библиотечни здруженија „Јавно застапување и лобирање на јавните библиотеки“.

Прочитај повеќе