Прв тематски форум: Јавните библиотеки одговараат на реалните потреби на заедницата

На 6 ти април 2017 година на Скопски саем во Скопје, ќе се одржи првиот тематски форум: Јавните библиотеки одговараат на реалните потреби на заедницата, кој е дел од иницијативата на EIFL-PLIP за Балканот за 2015-2016.

Прочитај повеќе