27-10-2018| Обука за кариерно водење

Na 27 октомври во просториите на НУУ Библиотека „Гоце Делчев“ во Штип, Здружението за развој и иновации на библиотеки Инова Либ го започна циклусот на обуки за кариерно советување за средношколци. Оваа обука е дел од проектот „Креативни умови ја креираат иднината“ финансиран од Американска амбасада,

Прочитај повеќе